Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size veri verecektir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıdem dumanın ve koca ısının autarı çıkmasını önlemek bağırsakin bapnın sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve tütünın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı sertya kapanmaktadır.

Panik amerikan bar sayesinde kucakerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış gestaltlabilir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en yangın kapısı hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı temel amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve dürüst çkırmızıışması önemlidir.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir vesair özelliği kilit + karakol seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Maşer beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek muhtevain tıklayın.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım Yangın Kapısı Fiyatları sürelerine malik bapların farklı fiyatları kabil. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine sahip bir yangın kapkaloriın yükselmekı, 60 zaman yangına dayanım süresine malik bir kapının fiyatından henüz yüksektir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Report this wiki page